Tema Nr 3 Proiectarea reţelei temporare de apă.




Calculul necesității șantierului în apă. Alegerea schemelor. Cerinţele faţă de cerinţele protecţiei muncii, sanitaro-igienice, antiincendiare şi mediul ambiant la elaborarea planului general de construcţii.

În procesul de proiectare a PGC este necesar de calculat şi amplasat pe el reţeaua temporară de alimentare cu apă potabilă, cu acest scop este necesar de calculat şi stabilit următoarele cerinţe: Consumul de apă pentru deservirea proceselor. Consumul de apă pentru necesitatea social-sanitară. Consumul de apă pentru alimentarea duşului. Consumul de apă în caz de incendiu. Organizaţia ce alimentează şantierul cu apă potabilă. Locurile de racordare a reţelei temporare la cea permanentă. Concretizarea schemelor de amplasare pe PGC a reţelei temporare de apă. Traseul reţelei temporare de alimentare cu apă să fie minim. Diametrul conductei reţelei temporare.

Determinarea necesităţii şantierului în apă potabilă, la proiectarea pe PGC a reţelei temporare de alimentare cu apă, se recomandă de efectuat în conformitate cu PC, ţinînd cont de perioada, cu consumul de apă maximal, precum şi necesităţile în apă pentru cerinţele social-sanitare, duş şi incendiu. Calculul consumului total de apă pentru alimentarea şantierului se determină după relaţia:
Pentru a studia această temă faceți click pe grupa dvs.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Tema Nr. 5 Proiectarea reţelei temporare de alimentare cu curent electric. Calculul energiei electrice.

Lecţie practică: Calculul clădirilor provizorii.